zondag 16 mei 2010

Emaille op maandag

Emaille op maandag wordt georganiseerd door Irma van de blog: Allemaal kleurtjes.


Zaterdag ben ik naar een verkoop van emaille geweest in Nieuwe-Tonge. Claudia van de blog Bo Butiek had een tip gegeven over deze verkoop. Gelukkig kon ik die dag nog een gaatje vinden om te gaan en heb daar iets gevonden met een heel hoog "kleine huis op de prairie" gehalte.
Helaas heb ik geen muziek op mijn blog, maar stel je de begin tune van de serie voor:
Charles Ingles moet weer eens een verre reis maken om werk te vinden. Nadat hij zijn gezin gedag heeft gezegd gaat hij op pad.
Het wordt een lange reis maar de omgeving is mooi en hij geniet van de natuur. Als hij langs een beekje komt ziet hij vader en moedereend met hun kleintjes,Saturday I went to an enamel sale. I bought a lunchbox, and it reminds me of the serie: Little house on the prairie. I imagined Charles Ingalls on a long walk searching for work.
Hij geniet even van dit prachtige gezicht en gaat dan snel weer verder. Na een paar uur gelopen te hebben krijgt hij honger en gaat op zoek naar een plekje om zijn lunch te eten. Gelukkig ziet hij even later een picnick tafel verscholen tussen het groen.

Finally he found a place to eat and he took his enamel lunchbox and looked what his wife made for him
Hij pakt snel zijn emaille lunchbox tevoorschijn,
Hij moet even lachen als hij aan zijn vrouw denkt. Die Caroline, zelfs aan vorkjes heeft ze gedacht,Snel kijkt hij wat er verder nog in het trommeltje zit,
Hij geniet van zijn heerlijke lunch en als hij alles op heeft, vult hij zijn emaille beker met water uit een beekje in de buurt. Ook heeft hij nog een appel als toetje en dan kan hij er weer tegenaan.

After his lunch he ate an apple and drank water out his enamel cup
En toen hij na een lange dag hard werken weer thuis kwam, renden zijn twee kinderen hem snel tegemoet.

After a long hard day of work his children run to him when he came home
Wat hebben wij het dan toch makkelijk tegenwoordig met auto en fiets.

how lucky we are with a car or a bikeIk vond het erg leuk om weer een keer mee te doen met emaille op maandag. Vind je het ook leuk om mee te doen met emaille op maandag kijk dan even op de blog van Irma van allemaal kleurtjes. Daar lees je hoe je mee kan doen.

If you want to join enamel on monday too, go look at the blog of Irma : allemaal kleurtjes, and you will see how it works.

Fijne week allemaal,
lieve groet van Ester


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails